K-FOG RECENSERAR

Filmrecensioner, Filmnyheter, Trailers och mycket mer.

Allt från 1 till 10.

Filmnyheter: Fun fact om Dolph Lundgren.

Publicerad 2012-11-29 22:28:00 i Blogg, Filmnytt,

Känner för att köra en till liten Fun Fact! Lite som ni kanske inte vet om den svenska skådespelaren Dolph Lundgren. Mannen som slogs mot Rocky Balboa heter till att börja med inte Dolph i förnamn, utan Hans!
 
På bild: Dolph Lundgren.
 
Han har slagits mot Rocky som Ivan Drago, han har varit He-Man och en Universal Soldier. Han är känd som en Hollywood actionfilms legend och är med i The Expendables 1 och 2 där alla actionhjältarna från förr samlas i en enda storfilm. I The Expendables är det ju vanligt att dom drar lite skämt om vilka filmer folk varit med i förut och lite liknande grejer för att jävlas med varandra, det finns ju även en del om Dolph..
 
Dolph kan kampsport, han är över 1,95 cm lång, han är över 50 år gammal och vältränad som få, en riktig cooling. Så nu till fun facten som jag skulle berätta, det att han är stor och stark och kanske skulle kunnas ses som en riktig segis, en hjärnlös muskelknutte är kanske fallet, men han är i faktum ett riktigt geni!
 
Dolph lundgren har ett IQ runt 160, vilket är mycket. Han kan tala runt 7 olika språk, som svenska, engelska, tyska, spanska, franska, italienska osv. Han har examen som civilingengör i Kemteknik och fortsatte sina studier för att ta mästarexamen i Amerika. Så denna dumma baddare, är egentligen en 50 årig kampsportsmästare som är både geni och mästare på kemteknik.. Tur att han är svensk!
 
Så nu kanske ni förstår skämtet i The Expendables 2 när han säger att han kan göra bomber, dock misslyckas och blir utskrattad. Då han kan göra bomber och är en mästare på kemteknik är detta ett skämt många inte förstår första gången ;)
 
 
Hoppas ni lärt er något skojsigt
/ K-Fog

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

K-Fog

Älskar film och vill gärna dela med mig av vad jag tycker och tänker! Men ta inte mitt ord för det, se filmen själv och bilda en egen uppfattning.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela