K-FOG RECENSERAR

Filmrecensioner, Filmnyheter, Trailers och mycket mer.

Allt från 1 till 10.

Filmnyheter: Looper extra!

Publicerad 2012-12-03 18:51:59 i Filmnytt,

Looper extra, hur Joseph Gordon-Levitt blev Bruce Willis
 
Recenserade filmen Looper tidigare idag så tänkte jag skulle ge er lite bilder på förvandlingen Joseph Gordon-Levitt gick igenom när han blev en ung Bruce Willis. Då han spelar en ung version av karaktärern Bruce Willis spelar i filmen så ville skaparna bakom Looper få det att se relativt realistiskt ut, vilket dom lyckades riktigt bra med!
 
Till Vänster har vi Joseph Gordon-Levitt utan smink
till höger med smink och så han ser ut i filmen Looper.
 
Det är kanske inte en så stor förändring såhär på rak hand, men det gör mycket för filmen!
 
 
På bilden till vänster har vi en ung Bruce Willis stilig som få
och på höger har vi en sminkad Joseph Gordon-Levitt.
 
Det kanske inte var så likt i alla fall? Det är en hel del dom gjort rätt men det ser inte riktigt ut som honom ändå.. Men det är där skaparna har tänkt steget längre än oss, då vi gärna jämför med den unga Bruce. Eftersom vi ser den gamla versionen av Bruce Willis i filmen Looper så behövde dom inte eftersträva att få Joseph att se ut som orginalet av den unge Bruce, utan dom riktade mer in på att efterlikna dragen som den äldre Bruce har och göra dom karaktärsdragen mer lika på Joseph och Bruce, vilket skapar en illusion av att dom är väldigt lika varandra!
 
Utan smink är dom inte speciellt lika varandra som ni kanske ser!
 
Hur dom nu gjorde dom så lika i filmen beror mycket på många lager av smink och många smarta människor som tänkt efter, rätt vinklar, rätt karaktärsdrag och en otroligt duktig skådespelare, Joseph Gordon-Levitt!
 
Men som ni ser så gör sminket det mycket mer likt den gamla versionen och inte den unga!
 
Om man nu bara tillåter fantasin att jobba lite :)
 
 
Som Bruce själv sa under inspelningen fanns det några stunder då han tyckte det nästan blev lite läskigt och erkände att det faktiskt var väldigt likt honom som ung, han gav även Joseph Gordon-Levitt en komplimang som gjorde timmarna han la på att träna sig till att likna Bruce, förhoppningsvis var värt det då Bruce hade komplimerat Joseph Gordon-Levitt som en otroligt talangfull skådespelare, något skådespelare emellan tar som en väldigt bra komplimang.
 
Se Looper om ni vill se dom här två stjärnorna i action!

/ K-Fog

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

K-Fog

Älskar film och vill gärna dela med mig av vad jag tycker och tänker! Men ta inte mitt ord för det, se filmen själv och bilda en egen uppfattning.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela